Welkom op de website van volleybalvereniging Dinto

 

 

STEUN DINTO VIA DE RABO CLUBSUPPORT CAMPAGNE

 

Ook dit jaar is er weer de Rabo ClubSupport Campagne. De Rabobank Alkmaar ondersteunt verenigingen en stichtingen financieel middels de Rabo ClubSupport Campagne. Hier moet je uiteraard wel wat voor doen!

Hoe werkt het
Jij kan Dinto ondersteunen door je stem uit te brengen. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Je kan lid worden van de Rabobank als je een rekening hebt bij de Rabobank. Lid worden is heel eenvoudig: log in op rabobank.nl of via de Rabo app en klik de button service aan en meld je aan.

Rabobank leden kunnen stemmen via de Rabo App of via de Rabo scanner. De stemperiode loopt van 4 tot en met 26 september. Ieder lid mag 3 stemmen uitbrengen. Iedere stem is geld waard! Hoe meer stemmen een vereniging/stichting ontvangt, des te groter het sponsorbedrag uit de Clubkas Campagne.

Er kan gestemd worden op Dinto. Ook is mogelijk om te stemmen op Beachvolleybal De Zandbak, de gezamenlijk beachvolleybalclub van Dinto en De Boemel. Dus breng je stem uit op Volleybalvereniging Dinto en Beachvolleybal De Zandbak.

Vraag ook familieleden en vrienden om op ons te stemmen. Alvast bedankt.

Wanneer stemmen
De stemperiode is van 4 tot en met 26 september. Stemmen kan alleen tijdens deze periode. Doe mee en stem gelijk op Dinto.

ONDERSTEUN DE CLUB EN BRENG JE STEM UIT OP DINTO!

 

Aanmelden Dinto nieuwsbrief?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste Dinto nieuwtjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief door  hier te klikken.


 

Aanmelden/Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar van 1 juli t/m 30 juni van het daarop volgende jaar. Opzeggen kan schriftelijk:Kiebos 28 1749 HB Warmenhuizen of per e-mail minimaal 4 weken voor het einde van het verenigingsjaar (dus uiterlijk per 1 juni) bij de ledenadministratie

download hier het aanmeldformulier

download hier het opzegformulier

 


Wedstrijdkleding Dinto
 

Wedstrijdkleding voor de senioren en jeugd kan bij
Sport2000 sportshop Bouwes Gedempte Gracht 34  te Schagen worden besteld.

De Dinto webshop van Sportshop Sport2000 Bouwes is op de site te vinden. Klik op de link en je komt rechtstreeks op de website. Je kunt hier trainingspak, trainingsshirt, sokken en tas bestellen

Nieuw (trainings) kledingpakket Dinto   '23-'24

klik voor vergrotingZoeken door de gehele Dinto site

Kan je niet vinden wat je zoekt op de site?
Gebruik dan de zoekfunctie van de site. Klik hier.


 
AED bij de Sporthal

De AED hangt aan de muur direct bij de hoofdingang van de sporthal.

We hopen dat de AED niet gebruikt hoeft te worden, maar je weet het nooit en het is belangrijk om te weten in geval van nood.


Dinto scheidsrechters seizoen 2023-2024 
 

klik hier


Nevobospelregels

klik hier


Invallersbepalingen

klik hier
 


Agenda


Avia score punten sparen voor de club

Wat is AVIA Clubsparen?   https://avia.nl/clubsparen

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd: AVIA Clubsparen. De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen GRATIS punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Hoe werkt het?

Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations sparen uw leden automatisch voor uw club of vereniging. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de punten kan verzilveren bij AVIA. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan uw club.

Hoe zat het ook alweer? 
Iedere 3 liter = 1 punt en 100 punten = € 2,- voor de club!
Het gespaarde bedrag is vrij te besteden. 

Avia-tankstations in de buurt


De passen zijn verkrijgbaar bij 
Anton  e-mail

 of via de link kaart aanvragen


 

              Nieuw! Iedere maand het actuele puntensaldo live op de website!

De punten die jullie bij elkaar verdienen door te tanken bij een AVIA tankstation, uiteraard met het gebruik van de AVIA Clubspaarpas.  Avia tankstations in de buurt