Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Invullen wedstrijdformulier

07-11-2012 Het wedstrijdformulier invullen gebeurt op vele manieren. Er is slechts 1 juiste manier van invullen. Wij verzoeken iedereen deze werkwijze te gebruiken. Doordat vaak gegevens ontbreken of men niet de juiste gegevens op de daarvoor bestemde plaats noteert geeft dat extra veel werk.
Een zeer…

Invullen wedstrijdformulier

25-10-2011 Beste wedstrijdsecretaris,

Graag wil ik wijzen op iets dat helaas nog niet bij alle tellers/aanvoerders/verenigingen bekend is. (Gelukkig bij sommigen wél.)
Op het regiowedstrijdformulier kan/dient na de wedstrijd te worden aangegeven welke spelers NIET hebben gespeeld.
Hiervoor is…

Invullen wedstrijd formulier

24-09-2010 Het wedstrijdformulier is gewijzigd, ook voor de Jeugd- en de wedstrijden in lagere klassen wordt nu het drievoudig formulier gebruikt. Dit kan problemen opleveren bij het invullen er van. Op de homepagina van de Dinto site staat een voorbeeldformulier met instructies voor het invullen.
Kijk…

Vanaf 2009-2010 twee libero’s toegestaan op wedstrijdformulier

09-07-2008 Het Top League Bestuur en het bestuur sector Competitie hebben besloten de spelregelwijziging met betrekking tot de libero en het aantal spelers dat op het wedstrijdformulier mag worden vermeld voor de NeVoBo met ingang van het seizoen 2009-2010 in te laten gaan.

Het Congres van de FIVB…

Met sportpas 50% korting bij Dutch Open tennis!

03-07-2008 Het Dutch Open staat tussen 14 en 20 juli voor top ATP-wedstrijden binnen de lijnen en dito entertainment daarbuiten. En jij kan er bij zijn! De Nationale Sportpas biedt jou 50% korting op een kaartje. Deze actie is geldig op alle dagen en voor de tribunes C1 en B1, direct gelegen aan het centre…