Selectie Regionaal Talentencentrum

Geacht bestuur / contactpersoon jeugd,

In Alkmaar en Hilversum zijn afgelopen seizoen het RTC (Regionaal talenten centrum) van start gegaan. Hier trainen volleybaltalenten samen om hun volleybalkwaliteiten optimaal te ontwikkelen. In het nieuwe jaar vinden er weer selectietrainingen plaats. Hierbij vragen we u om deze informatie door te lezen (zie bijlagen) en de jeugdspelers binnen uw verenigingen hierop te attenderen. We zien de aanmeldingen graag tegemoet!

De jeugdspelers kunnen door de vereniging opgegeven worden, maar de spelers kunnen dit ook zelf doen, door deze link  http://www.formdesk.com/NeVoBo/aanmeldingsformulier_RTC (http://www.formdesk.com/NeVoBo/aanmeldingsformulier_RTC)
aan te klikken.

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met: Hilma Kwakkenbos   (medewerker topsport)   
030-7513622     hilma.kwakkenbos@nevobo.nl (mailto:hilma.kwakkenbos@nevobo.nl)      
Ruben Nijhuis (volleybalconsulent) 06 23909014 
ruben.nijhuis@nevobo.nl (mailto:ruben.nijhuis@nevobo.nl)           


RTC Alkmaar
-  selectie dag: zondag 30 januari
-  trainers:       Reni Ankone & Rogier van Meggelen
-  Lootschool:   Willem Blaeu College  Robonsbosweg 11  1816 MK  Alkmaar   www.willemblaeu.nl (http://www.willemblaeu.nl )Opgave: per direct via: http://www.formdesk.com/NeVoBo/aanmeldingsformulier_RTC (http://www.formdesk.com/NeVoBo/aanmeldingsformulier_RTC) 
(Spelers / ouders krijgen persoonlijk de concrete informatie gemaild).

Met vriendelijke groet,

Ruben Nijhuis
ruben.nijhuis@nevobo.nl
Volleybalconsulent – 020 693 6458 / 06 2390 9014
Nevobo regio West – Polderweg 300 – 1093 KP – Amsterdam – www.west.nevobo.nl (http://www.west.nevobo.nl)
 
Op de Jeugdpagina is het informatieformulier te downloaden. Ieder jeugdlid van Dinto is vrij om zich voor de selectiedag in te schrijven en zo proberen om op het RTC te komen.